Agentii imobiliare Agentie imobiliara
Apartamente Case Membri

Agentii imobiliare Sibiu

Catalog agentii imobiliare Sibiu.

Terra Com

Echipa formata din 4 brokeri imobiliari atestati va sta la dispozitie cu o gama variata de oferte imobiliare.

http://www.imobileterra.ro

AS IMOB 2007

AS Imob este o companie de servicii imobiliare si consultanta strategica specifica. Cu o echipa tanara si dinamica, in permanenta perfectionare pentru a fi cei mai buni specialisti in domeniul imobiliar, compania AS Imob ocupa un important segment de piata, prin oferte rezidentiale (apartamente si proiecte de locuinta, case si vile), corporate (sedii de birouri si spatii comerciale), terenuri si spatii industriale.

http://www.asimob2007.ro

EUROSIB IMOBILIARE SRL

Agentie imobiliara din Sibiu cu cel mai bogat portofoliu si cele mai mari realizari imobiliare din oras. Ne putem mandri cu cele mai multe imobile vandute din 2008 si pana astazi.

https://www.eurosibimobiliare.ro

SC IMOBILGEST SRL

Agentie Imobiliara Imobilgest: - Intermedieri de terenuri, case, apartamente, spatii comerciale in Sibiu si imprejurimi; - Consultanta pentru investitori; - Consultanta pentru a obtine un credit bancar, persoane fizice si juridice; - Administrarea imobilelor

http://www.imobilgest.ro

IMOB MRG

IMOB MRG – imobiliare sibiu , agentie imobiliara din sibiu atestata profesional. La noi gasiti calitatea informatiei, siguranta in tranzactie intr-un cadru profesional desavarsit.

http://www.imobmrg.ro

NATURAL CASA

Doriti sa vindeti, sa cumparati sau sa inchiriati case, apartamente, spatii comerciale, terenuri? Noi va ajutam sa faceti alegerea perfecta!!!! Timpul si banii Dv sunt foarte pretiosi pentru noi.Apelati cu incredere la serviciile agentiei NATURAL CASA si locuinta Dv nu va mai fi doar un vis !!!!

http://www.naturalcasa.ro

MARA IMOBILIARE

agentie imobiliara si centru de traduceri + inchiriere autoutilitara Ford Transit la cele mai mici preturi

http://

S.C. INTER-MED SRL

Agentia prin profesionalismul si seriozitatea personalului doreste sa multumeasca cat mai multi clienti

http://www.inter-med.ro

Casa Imobiliare s.r.l

Suntem o companie localizata in Sibiu, judetul Sibiu, si infiintata in anul 2004. O echipa cu vasta experienta in efectuarea de intermedieri imobiliare - cumparari, vanzari, inchirieri case, apartamente, terenuri, spatii industriale, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

http://casaimobiliare.ro

Edil Investments

Edil Investments este o firma specializata in tranzactii imobiliare. Va asiguram prognoze si evaluari, consultanta pentru plasamente, publicitate si promovare imobiliara. Ne distingem prin profesionalism, experienta, calitate, integritate, initiativa. Suntem o echipa tanara si dinamica, dorinta noastra este de a gasi locuinta de vis pentru fiecare client al nostru. Existam pentru a investi si construi valoare.

http://www.edil-sibiu.ro

SITcall INTERNATIONAL

SITcall INTERNATIONAL este o companie specializata în Management si Marketing imobiliar, oferind servicii complexe si de calitate, cu un personal pregatit în acest domeniu, dedicat si orientat catre satisfacerea clientilor sai.

http://www.sitinternational.ro

SC Zacaria Developments SRL

SC Zacaria Developments SRL a fost infiintata in Sibiu - Romania, in Ianuarie 2008. Actionariii companiei sunt din Malta, fiind detinuta de grupul Alf Mizzi and Sons Ltd. (AMS) www.amsm.com.mt . AMS este o vasta organizatie internationala avand investitii in mai multe domenii de activitate. Experienta companiei in piata de imobiliare dateaza inca din anul 1960 iar astazi AMS dezvolta cele mai mari proiecte rezidentiale si comerciale din Malta www.tignepoint.com.

http://www.zacaria.ro

INTERMED CASA

Agentia imobiliara INTERMED CASA , B-dul Victoriei, nr. 20, intermediaza vanzarea, cumpararea sau inchirierea imobilelor tale. Prin oferta noastra imobiliara poti gasi apartamentul, casa, vila, terenul sau spatiul comercial, dorit pe raza judetului Sibiu.

http://www.intermedcasa.ro

sitinternational

intermedieri vanzare/inchiriere case,apartamente,garsoniere,spatii comerciale/industriale/productie terenuri intravilan/extravilan

http://www.sitinternational.ro

Agentia imobiliara INTER-MED Sibiu

Prin profesionalism, seriozitate si competenta dorim sa multumim cat mai multi clienti. Oferim urmatoarele servicii: * consiliere imobiliara si asistenta pentru vanzare si cumpararea proprietatilor; * consultanta de specialitate pentru plasamente imobiliare; * consultanta pentru obtinerea finantarii necesara investitiei; * evaluare imobiliara prin compartiment specializat; * administrare imobile.

http://www.inter-med.ro

Diana Sibiu Imobiliare

Imobiliare in Sibiu.Tot. Vrei sa vinzi? Daca da, ai liber la propuneri. Simte diferenta.Acum doar atat .... restul fata in fata. Vrei sa cumperi? Nu uita: comision 0% de la cumparator. De ce sa platesti mai mult? Asiguram asistenta si/sau reprezentare pentru licitatii imobiliare in Sibiu, vanzari prin executari silite judecatoresti sau executari silite bancare. Suna imediat la: 0269.211.255 sau foloseste adresa: office@sibiuimobiliare.ro. Intra acum pe: www.sibiuimobiliare.ro

http://www.sibiuimobiliare.ro

ORGAIMMOBILIARE

Prin experienta acumulata in cei 10 ani de activitate neintrerupta in domeniul imobiliar, ORAGAIMMOBILIARE va ofera o gama completa de servicii: • vanzare / inchiriere imobile; • cumparare / inchiriere imobile; • vanzare / cumparare terenuri; • servicii conexe; • consultanta pentru proiecte, investitii si tranzactii imobiliare; • consultanta juridica; • promovare imobiliara; • constructii civile si industriale; • credite imobiliare/ ipotecare. Perfectionarea permanenta si dezvoltarea constanta,nu au facut decat sa consolideze pozitia noastra pe piata imobiliara din Sibiu. Va multumim ca ati ales o echipa cu experienta practica!

http://

Agentia Imobiliara Taboo

TABOO Imobiliare a fost înfiintata în ianuarie 2012, chiar în plina criza imobiliara. Din dorinta de a investi în achizitia unui imobil, am constatat ca informatiile si serviciile pe care le-am primit de la persoane abilitate în domeniu la momentul respectiv, nu au fost pe masura asteptarilor. Totul a pornit ca o provocare, aceea ca oamenii au nevoie sa li se ofere sprijin si consultanta începând cu ideea schimbarii în domeniul locativ, pâna la încheierea tranzactiei imobiliare, iar noi suntem cei care putem face acest lucru cu adevarat. Astfel din anul 2012, rezultatul unei doze constiente de munca, ne plaseaza în fruntea clasamentului pe piasa imobiliara din Sibiu, cu dorinta de a mentine acest trend ascendent al reutitelor si proiectarea activitatii pe termen lung. Principiile noastre de baza sunt: seriozitatea, profesionismul, calitatea si promptitudinea. Taboo Imobiliare Sibiu Sibiu, Sos. Alba Iulia Nr. 83, Bl. 27 (colt cu str. Bieltz) Telefon: 0785.822.822 E-mail:

https://www.taboo.ro

Imobiliare Sibiu

Vanzari-Cumparari-Inchirieri-Schimburi-Administrari Locuinte,Spatii Comerciale,Terenuri in jud.Sibiu

http://

Alma Grup

Alma Residence este amplasat in Sibiu, in cartierul Turnisor, la doar 200 m distanta de Soseaua Alba Iulia. Avantajele locatiei: 200 metri pana la prima statie de transport in comun, 200 metri pana la 3 centre comerciale importante: Metro, AlcomSib, Trans Agape, gradinita si scoala la doar 300 metri distanta, 3 km pana in centrul orasului (3 statii de autobuz), 3 km pana la centura ocolitoare a Sibiului.

http://www.apartamente-alma-sibiu.ro

Neosib Imobiliare

Agentia imobiliara Neosib ofera servicii de intermediere imobiliara. Daca sunteti interesati de vanzarea, cumpararea sau inchirierea unor apartamente, case, vile, spatii comerciale sau terenuri, Neosib Imobiliare este solutia potrivita pentru dumneavoastra.

http://www.neosib.ro/

Maia Imobiliare Sibiu

Imobiliare Sibiu - Inchirieri si Vanzari Apartamente, Garsoniere, Case/Vile, Spatii comerciale/birouri

http://www.maiaimobiliare.ro

Inspect Imobiliare - Comision 0% de la Chiriasi

Comision 0% pentru chiriasi, Comision 0% pentru cumparator. Oferim servicii complete in imobiliare, interemediere inchirieri/vanzari, amenajari interioare, servicii de curatenie, transport auto mobilier, reprezentare proprieatri, administrare imobile in regim hotelier (inclusiv minibar, catering, servicii de 4 stele), inregistrare contracte la finante, etc. Pentru mai multe informatii va rugam vizitati site-ul nostru.

http://inspectimobiliare.ro

Aleks Imobiliare

Intermediere vânzari / cumparari / inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, terenuri. Consultanta în vederea întocmirii dosarelor pentru creditele imobiliare.

Smart Imob

Suntem mult mai mult decât un serviciu complet de proprieta?i imobiliare. Suntem un grup de oameni dinamici, talenta?i, cu o pasiune pentru a gasi cel mai bun mod de a trai pentru dumneavoastra, oameni care fac toate eforturile pentru a va ajuta sa traiti cine sunteti.

http://www.smartimobs.ro

Agentia Imobiliara Taboo Arad

Taboo Imobiliare ofera urmatoarele servicii de calitate: cumparari/ vânzari / inchirieri imobile; •Închirierea sau administrarea proprietatilor; •Consultanta imobiliara; •Vizionari gratuite; •Servicii profesionale de fotografiat proprietati; •Asistenta pentru siguranta tranzactiilor 100%; •Estimarea taxelor aferente tranzactiilor; •Participarea la negocierile privind pretul imobilului, conditiile de transfer a proprietatii, conditiile legale ale tranzactiei; •Colaborarea cu partenerii financiari pentru obtinerea creditelor imobiliare si ipotecare în cel mai scurt timp; •Asistenta în întocmirea actelor la birourile notariale, contracte de vânzare-cumparare, contracte de închirieri, mosteniri etc; •Publicitate pentru promovarea ofertelor: ziare, reviste de specialitate, flyere, pliante, bannere, spoturi video outdoor, internet, social media. Date contact: Taboo Imobiliare Arad telefon: 0767.064.229, e-mail: office@taboo.ro

http://www.taboo.ro/

Eurosib Imobiliare 2011 SRL

Apartamente de vanzare in Sibiu , Ansambluri rezidentiale in Sibiu, zona Ciresica, Selimbar, Turnisor, Calea Surii Mici, Gusterita. Vanzari de apartamente noi in Sibiu.

http://www.apartamentenoisibiu.ro

Euro Imob

Societate de dezvoltare imobiliara fondata în 2005, EuroImob s-a remarcat în rândul societatilor de profil prin adaptarea continua la nevoile clientilor sai si la cerintele pietei. Eforturile EuroImob de a oferi clientilor sai pachete complexe de servicii au fost rasplatite în 2006 de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România, astfel: Locul I în clasamentul judetean- Microintreprinderi; Locul VII în clasamentul national pe domeniul de activitate- CAEN 7012; Locul XVII în clasamentul national- Microintreprinderi. Rezultatele anului 2007 a pozitionat EuroImob pe locul I în topul companiilor perfromante realizat de Consiliul National al Intreprinderilor Private, Mici si Mijlocii din România si Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Sibiu.

http://www.euroimob-int.ro/

Imobiliare Maxim

În ultimii 10 ani am oferit servicii imobiliare clien?ilor no?tri, care ne-au mul?umit la rândul lor prin recomandarile oferite prietenilor ?i cuno?tin?elor. Am încercat sa ne cladim rela?ia cu ace?tia prin profesionalism ?i seriozitate. Oferta imobiliara este într-o continua cre?tere, iar gasirea unei proprieta?i ideale devine aparent o ac?iune u?oara, dar necesita din ce în ce mai mult timp, rabdare ?i multe cuno?tin?e în domeniul construc?iilor ?i chiar în domeniul economic. De aceea, pentru a oferi clien?ilor no?tri ceea ce i?i doresc, ne straduim sa actualizam în permanen?a oferta noastra imobiliara.

http://www.imobiliare-maxim.ro

Agentia Imobiliara Paltinul

Firma SC Medical Intermed SRL Sibiu, a fost infiintata in martie 1997, avand ca prim obiect de activitate intermedieri medicale, in ianuarie 2002 a fost introdus un nou obiect de activitate intermedieri imobiliare - AGENTIA IMOBILIARA PALTINUL SIBIU, iar in iulie 2004 cel de-al treilea obiect de activitate intermedieri de asigurari (locuinte, bancare si auto). In acest moment ponderea de 85% din totalul celor trei obiecte de activitate o reprezinta intermedierile imobiliare. Echipa este compusa din doi asociati cu calitate de administratori, jurist, asistent manager si reprezentanti vanzari. Cei 6 coechipieri se ocupa in mod egal de activitatea imobiliara. Ne-am perfectionat continuu pentru a va oferi servicii de calitate si a castiga increderea dvoastra!

http://www.paltinul.ro

Imobilgest

Agentia Imobilgest ofera intermediere imobiliara: vanzare, inchiriere, servicii de administrare imobile, inchiriere apartamente in regim hotelier.

http://www.imobilgest.ro

Oglan Imobiliare

Cu o oferta imobiliara aflata într-o continua cre?tere, gasirea proprieta?ii ideale conform preferin?elor ?i bugetului devine o sarcina din ce în ce mai u?or de îndeplinit dar ce necesita din ce în ce mai mult timp. Pentru a fi siguri ca î?i putem oferi exact ceea ce cau?i, ne actualizam în permanen?a oferta proprieta?ilor imobiliare. ?i pentru ca timpul este valoros pentru clien?ii no?tri, încercam sa preluam o parte cât mai mare din ceea ce presupune acest proces de cautare, respectiv o sa ne ocupam de promovarea / cautarea proprieta?ilor imobiliare într-un mod cât mai personalizat. O sa î?i oferim consultan?a imobiliara în orice problema (negociere pre?, creditare, întocmire dosar Prima Casa) ?i o sa ne asiguram ca sfaturile pe care ?i le dam vor fi intotdeauna cele mai bune! Misiunea noastra e simpla: sa te cuplam cu proprietatea ideala. Este dorin?a noastra suprema ca la final sa po?i spune: Sunt foarte mul?umit!

http://http://www.oglanimobiliare.ro/

SC TEKNOCASA INTERMED SRL

Teknocasa Intermed este o societate tânara, care opereaza în sectorul imobiliar, al creditelor si al constructiilor civile si industriale. Aceste experiente au fost dobândite de-a lungul a 15 ani de activitate în tari europene precum Italia, Germania, Austria. Principiile fundamentale ale societati noastre, oferite clientilor sunt: seriozitatea, transparenta, formarea profesionala a colaboratorilor, dezvoltarea proiectelor si munca în echipa. Datorita acestor experiente si prin fuziunea lor, ia nastere în capitala culturala europeana din 2007 "Hermmanstadt-Sibiu", societatea Teknocasa Intermed pentru ati oferi echilibrul casei tale...

http://www.teknocasaintermed.ro/

LocuinteNoiSibiu

LocuinteNoiSibiu.ro este cel mai nou magazin online dedicat celor care doresc sa achizitioneze un apartament sau o casa noua. Oferim clientilor cele mai bune oferte ale dezvoltatorilor imobiliari din Sibiu garantand pretul real stabilit de dezvoltator. Un lucru foarte important pentru clientii nostrii consilierii LocuinteNoiSibiu nu percep comision la cumparator.

http://www.locuintenoisibiu.ro

expertsibiu

Expertsibiu este o agentie imobiliara din Sibiu, care activeaza pe piata de profil din anul 2014. Activitatea noastra se bazeaza pe o echipa profesionista, dedicata, astfel incat sa oferim servicii imobiliare corecte si prompte.

http://www.expertsibiu.ro

New Concept Living

Agentie imobiliara in Sibiu : oferte case si apartamente noi de vanzare, viziteaza site-ul nostru pentru o oferta completa.

https://www.newconceptliving.ro/

Intermedieri Sibiu

Intermedieri vanzari-cumparari-inchirieri-administrari locuinte terenuri spatii comerciale hale industriale birouri- activitati conexe-intermedieri credite in jud.Sibiu

intermedierisibiu.ro

HomeMania Imobiliare

Agentii imobiliare Sibiu. Cauta apartamente, case, terenuri de vanzare si inchiriat. Iti cauti casa de vis? Suna la noi si visul ti se va indeplini!

http://homemania.ro

© IGGH Group 2008 - AgentiiImobiliare.Ro