Agentii imobiliare Agentie imobiliara
Apartamente Case Membri

Agentii imobiliare Cluj

Catalog agentii imobiliare Cluj.

H&R IMOBILIARE
H&R IMOBILIARE

Agentia H&R imobiliare din Cluj-Napoca s-a infiintat in anul 2005. Agentia intermediaza vanzarea/inchirierea apartamente, case/vile, spatii comerciale, industriale si terenuri pe raza judetului Cluj. Avem o baza de date extrem de vasta. Datorita acestui fapt, va rugam sa luati legatura cu noi telefonic sau la sediul firmei. H&R imobiliare ofera servicii in ceea ce priveste consiliere imobiliara, asistenta pe parcursul incheierii actelor necesare tranzactiei, vizionarea proprietatilor, administrarea proprietatilor, asigura efectuarea publicitatii pentru oferta proprietarilor, prezentarea celor mai optime oferte pentru cererile clientilor. Beneficiind de personal calificat si cu experienta, va oferim garantia ca tranzactiile efectuate prin agentia noastra sunt derulate cu multa seriozitate, corectitudine si promptitudine.

http://WWW.IMOBILIARE-CJ.RO

SELECT CONSULTING
SELECT CONSULTING

Agentia imobiliara Select Consulting din Cluj-Napoca, are ca prim obiectiv segmentul constructii noi Cluj. Va oferim o gama larga de servicii imobiliare: vanzari apartamente in Cluj, vanzari case in Cluj, vile, terenuri, constructii noi in Cluj, spatii comerciale, birouri, cumparari, inchirieri. Nu mai trebuie sa cauti alte agentii imobiliare din Cluj. Esti la SELECT CONSULTING! Noi nu suntem doar una dintre sutele de agentii imobiliare ci suntem agentia imobiliara la care tu, clientul, esti pe primul loc, noi te ajutam sa iti implinesti visul, noi iti gasim caminul dorit.

http://www.select-consulting.ro

IACOBIMOB
IACOBIMOB

- INTERMEDIEM VÂNZAREA, CUMPARAREA, ÎNCHIRIEREA DE GARSONIERE, APARTAMENTE, CASE, SPATII COMERCIALE, SI TERENURI. - CHELTUIELILE CU DEPLASAREA PENTRU VIZIONARE SUNT SUPORTATE DE CATRE AGENTIE. - CONSULTANTA IMOBILIARA SI JURIDICA GRATUIT.

http://

crezimob
crezimob

servicii de vanzari-cumparari si inchirieri

http://www.crezimobiliare.ro

A1 IMMOBILI Real Estate Agency
A1 IMMOBILI Real Estate Agency

Dupa experienta din Ungaria in cadrul pietei imobiliare, ne-am mutat la Cluj-Napoca de mai bine de 5 ani. In ultimii doi ani ne-am specializat mai ales pe inchirieri. Cunoastem destul de bine aceasta piata, si in baza noastra de date sunt multe oferte pentru companii, si oameni de afaceri care vor sa locuiasca sau sa lucreze in Cluj-Napoca si Oradea, unde am deschis un nou punct de lucru. Companiile internationale si locale cu care am lucrat pana acuma, cu unele in exclusivitate, sunt satisfacute de serviciile noastre, si putem spune ca este o colaborare foarte buna, pentru ca acoperim toata piata de inchiriere din Cluj-Napoca, incluzand birouri, showroom, dar suntem cei mai buni in inchirierea de case si apartamente. Nu suntem o companie mare, dar din aceasta cauza punem accent foarte mare pe calitatea serviciilor.

http://www.a1immobili.ro

Nobila Casa
Nobila Casa

Promovarea si vanzarea apartamentelor din Bonjour Residence. Intermediere vanzare-cumparare-inchiriere apartamente, case-vile, terenuri, spatii.

http://www.nobila-casa.ro

Edil Domus
Edil Domus

Edil este o agentie imobiliara, fondata in anul 1991. Experienta, corectitudinea si excelenta dovedite in acesti ani in tranzactionarea de apartamente noi din blocuri noi din Cluj-Napoca pe segmentul rezidential din Cluj-Napoca, tranzactionarea de spatii de birouri precum si tranzactiile cu hale industriale si spatii de productie sau tranzactiile cu terenuri ne-au asigurat notorietate si, implicit, un loc in topul celor mai bune si respectate agentii imobiliare din Cluj.

http://www.edil.ro

21imobgrup
21imobgrup

Agentie Imobiliara in Cluj Napoca - 21imobgrup recunoscuta pentru calitatea serviciilor si solutiilor oferite in tranzactii imobiliare.Fiind informati in permanenta despre dezvoltarea si evolutia pietei imobiliare, venim in intampinarea dumneavoastra pentru a incheia cele mai bune tranzactii.Servicii si departamente: vanzare si inchiriere spatii birouri, case, vile, apartamente, spatii comerciale, depozite, spatii industriale, terenuri, servicii de relocare, evaluare, management proiecte si proprietati.Beneficiind atat de o experienta solida in domeniu cat si de cei mai buni profesionisti si de o tehnologie avansata, agentie imobiliara cluj - 21imobgrup ofera o reprezentare eficienta si precisa in real estate-ul din Cluj-Napoca.

http://www.21imobgrup.ro

SC Axa Imobiliare SRL
SC Axa Imobiliare SRL

AXA Imobiliare ofera servicii de consultanta imobiliara la cele mai inalte standarde. Gestionam o baza de date cu oferte / cereri imobiliare care se adreseaza atat segmentului corporate cat si segmentului rezidential.

http://www.axaimobiliare.com

SC Welt Imobiliare SRL
SC Welt Imobiliare SRL

Welt Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca care activeaza cu succes pe piata imobiliara incepand cu anul 2003. Prin calitatea serviciilor de inalta clasa oferite agentia imobiliara Welt Imobiliare si-a castigat foarte repede un loc de frunte in topul celor mai respectate agentii imobiliare din Cluj. Indiferent de tipul tranzactiei imobiliare va oferim cele mai bune oferte de vanzare apartamente Cluj, inchiriere apartamente Cluj, apartamente in constructii noi, apartamente in Floresti, Baciu sau Apahida, vanzare case sau vile in Cluj, terenuri in Cluj, inchiriere sau vanzare spatii comerciale, spatii birouri, inchiriere sau vanzare hale, spatii industriale, etc. Agentia imobiliara Welt Imobiliare este partenerul ideal si garantia succesului tau. Venim in intampinarea dumneavoastra cu o echipa tanara si puternica de profesionisti, care pun in primul rand accent pe etica si servicii de inalta calitate, fiind daruiti in intregime visului ce va adus la noi.

http://www.weltimobiliare.ro

Imocora
Imocora

Suntem o agentie imobiliara care se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Suntem in continua dezvoltare, ne adaptam permanent cerintelor pietei pt a veni in sprijinul Dvs. Va oferim oportunitatea de a tranzactiona cu noi proprietati rezidentiale, spatii comerciale, terenuri, etc.

http://www.imocora.ro

Campus Rent
Campus Rent

Site pentru agentie imobiliare pentru studenti. CampusRent, ca si singura agentie din Cluj care se ocupa exclusiv de închirieri, si-a propus intermedierea celor mai bune locuinte, dar pe lânga aceasta: - va ajuta GRATUIT la mutare - va ajuta la achizitionarea mobilei, la preturi mici - va ofera garantie: daca în primele 3 luni nu sunteti multumit de chiria primita prin intermendiul agentiei, primiti GRATUIT alta locuinta - va face cadou: 10% reducere cu Studcard - va ofera peste 300 de locuinte, de unde sa va alegeti chiria potrivita - va ofera posibilitatea achitarii comisionului în 2 rate - asiguram sprijin juridic si profesional clientilor nostrii - comisionul CampusRent este de: - 45 %- din valoarea primei chirii -pentru posesorii de Studcard - 5 0 %- din valoarea primei chirii-pret întreg

http://www.campusrent.ro

Imobil Land
Imobil Land

Agentia imobilara Imobil Land Cluj-Napoca va oferta gama completa de servicii imobiliare - consultanta si intermediere vanzare, cumparare si inchiriere proprietati imobiliare Cluj: apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale, hale etc.

http://www.imobilland.ro

Aresco Imobiliare
Aresco Imobiliare

Aresco Imobiliare impreuna cu partenerii sai, ofera servicii complexe de consultanta imobiliara: promovarea ofertei in presa, pe site-urile de specialitate si pe site-ul agentiei, asistenta si consultanta in vanzare/inchiriere, intocmirea contractelor, asistenta in vederea obtinerii creditelor imobiliare, asistenta si consultanta juridica, asistenta si consultanta financiara, analiza si consultanta in afaceri pentru investitori.

http://www.aresco-imobiliare.ro

TRANZACTII IMOBILIARE ONLINE
TRANZACTII IMOBILIARE ONLINE

Despre noi Tranzactiiimobiliareonline.ro este primul sistem de vanzari imobiliare pe internet, locul unde vinzi si cumperi proprietati FARA INTERMEDIARI, FARA COMISION...DIRECT DE LA PROPRIETAR!!! Ca si vanzator trebuie sa achiti doar o taxa de publicitate pentru a promova proprietatea ta in baza noastra de date, avand sansa de a fi vazut de mii de vizitatori. Iti oferim contorizarea permanenta a numarului de persoane care au vizionat oferta ta. Perioada de afisare este nelimitata,pana in momentul in care ne vei suna ca ai vandut imobilul.

http://www.tranzactiiimobilareonline.ro

SC BLITZ IMOBILIARE . S.R.L
SC BLITZ IMOBILIARE . S.R.L

Compania noastra este relativ tanara pe piata din Cluj Napoca . dar cu o vasta si complexa experienta in "real estate". Cu o ambitie debordanta de a se impune ca si lider pe sectorul specific imobiliar, credem in relatii de castig-castig si dorim sa dezvoltam parteneriate strategice de lunga durata. Tenacitatea, energia, informatiile pertinente si de actualitate, flexibilitatea, dorinta de afirmare, sunt doar cateva puncte sensibile care ne proiecteaza in lumina profesionalismului.

http://www.blitz-imobiliare.ro

Pentalar
Pentalar

Indiferent de tipul de tranzactie imobiliara care va intereseaza - cumparare, vânzare sau închiriere S.C. Pentalar va sta la dispozitie cu servicii imobiliare profesionale si de calitate. Contactati la 0264/430628, 0747484552, www.pentalar.ro Cautam apartamente de vanzare in aceasta zona cat si in alte zone ale Clujului. Oferim Consultanta Gratuita in domeniul imobiliar

http://pentalar.ro

TARA Imobiliare
TARA Imobiliare

TARA va ofera Consultanta Imobiliara Gratuita. Investim timp si resurse pentru identificarea si realizarea obiectivului comun. Va respectam confidentialitatea. Venim in întâmpinarea exigentelor Dumneavoastra sperând sa considerati colaborarea noastra la inaltimea asteptarilor.

http://www.tara-imobiliare.ro

Coldwell Banker Transilvania
Coldwell Banker Transilvania

Coldwell Banker Affiliates of Romania ofera servicii specializate de consultanta si brokeraj imobiliar, pe toate segmentele pietei.Coldwell Banker Affiliates of Romania este dedicata crearii unor experiente imobiliare exceptionale pentru clientii nostri si comunitatile noastre prin oferirea cu pasiune a unui Serviciu de imobiliare cu adevarat Remarcabil, serviciu de imobiliare oferit acum si in Transilvania prin Coldwell Banker Imobiliare Transilvania.

http://www.cbimobiliare.ro

Eden Imobiliare
Eden Imobiliare

Eden Imobiliare a fost infiintata in urma cu mai bine de patru ani, ca urmare a identificarii unei reale nevoi a pietei imobiliare din Cluj de imbunatatire a serviciilor de consultanta in domeniu.

http://www.edenimobiliare.ro

Imocentral
Imocentral

Agentie din Cluj Napoca. Intermediaza vanzarea apartamantelor, caselor, terenurilor si a spatiilor comerciale din Cluj.

http://www.imocentral.ro

RBC Imobiliare
RBC Imobiliare

Sa cumperi sau sa închiriezi nu este chiar atât de simplu, iar noi ?tim acest aspect, astfel venim în întâmpinarea ta cu o echipa experimentata de consilieri, care vor avea grija ca investi?ia pe care o vei face sa fie una profitabila în timp. Investi?i inteligent!

http://www.rbcimobiliare.ro

REMS imobiliare Cluj Napoca
REMS imobiliare Cluj Napoca

REMS imobiliare este o companie care a luat fiinta din dorinta de a oferi clientilor din domeniul imobiliar servicii imobiliare de cea mai buna calitate. Oferim servicii de intermediere imobiliara - inchiriere, vanzare, cumparare apartamente, case, spatii comerciale, spatii industriale, birouri, precum si managementul proprietatilor imobiliare.

http://www.remsimobiliare.ro

Napo Casa Imobiliare
Napo Casa Imobiliare

Inca de la infiintare, agentia noastra a urmarit adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii nostri dar si formarea unei echipe de profesionisti care sa ofere solutii imobiliare la un nivel competitiv. Agentia noastra pune la dispozitie clientilor sai o vasta baza de date cu informatii despre imobilele din Cluj Napoca, precum si consultanta de specialitate si consiliere juridica. De-a lungul timpului, experienta acumulata precum si numarul mare de clienti care au apreciat serviciile imobiliare oferite de noi, ne-au facut sa ne dezvoltam propria filosofie si propriile principii de a ne impune pe piata imobiliara.

http://www.napocasaimobiliare.ro

Klar Imobiliare
Klar Imobiliare

Vrei sa nu pierzi timp si bani atunci cand vinzi, cumperi sau inchiriezi o proprietate? Noi te asteptam si iti rezolvam fiecare nevoie imobiliara!

http://www.klarimobiliare.ro

Impakt Imobiliare
Impakt Imobiliare

Agentia imobiliara Impakt Imobiliare din Cluj va ofera servicii de intermediere pentru: vanzare apartamente, inchiriere apartamente, inchiriere garsoniere, vanzare case, inchiriere birouri si spatii comerciale. Echipa IMPAKT a luat fiinta din dorinta de a avea un impact pozitiv asupra colaboratorilor, clientilor si a tranzactiilor încheiate prin intermediul nostru. Dorim sa ne distingem prin profesionalism, seriozitate, implicare si servicii de un înalt nivel calitativ.

http://www.impakt-imobiliare.ro

Casa Prestige Imobiliare
Casa Prestige Imobiliare

Agentia imobiliara Casa Prestige Imobiliare isi dedica toate resursele pentru a putea asigura fiecarui client servicii profesionale la cele mai inalte standarde. Incercam sa selectam pentru clientii nostri cele mai noi si atractive oferte imobiliare, de vanzare sau inchiriere apartamente, case, vile, spatii comerciale si industriale, birouri sau terenuri, disponibile pe piata de profil din judetul Cluj.

http://www.casaprestige.ro

Imobiliare de lux cluj
Imobiliare de lux cluj

Agentia ImobiliareDeLuxCluj.ro va ofera: Vanzare / Inchiriere case, apartamente de lux in Cluj Napoca, dar si birouri, spatii industriale, comerciale, hale si terenuri in Cluj. Moto: Imobiliare de calitate pentru oameni de calitate

http://imobiliaredeluxcluj.ro

GALAXY IMOB CONSULTING
GALAXY IMOB CONSULTING

GALAXY IMOB CONSULTING va ofera o gama larga si completa de servicii si consultanta în domeniile: 1. Accesare fonduri europene 2. Accesare fonduri nationale 3. Imobiliar: vânzari, cumparari, închirieri (case, apartamente, terenuri, etc) 4. Asigurarilor de la cele generale pâna la cele de viata, pensii private, etc. 5. Creditari/Finantari 6. Medieri: solu?ionarea tuturor conflictelor ?i disputelor (civil, penal, comercial, familial) Iar gama de servicii ce dorim a va oferi tinem a le dezvolta în timp, conform cerintelor clientilor nostri.

http://www.consultantaseffer.ro

Art Imobiliare Cluj
Art Imobiliare Cluj

Servicii profesionale de intermediere pentru tranzactii imobiliare in Cluj-Napoca. Echipa dinamica, serioasa cu experienta pentru tranzactii transparente.

http://www.artimobiliarecluj.ro

Imofinder
Imofinder

O agentie imobiliara noua in Cluj, ce isi propune sa ofere clientilor sai cea mai reusita experienta atunci cand vine vorba despre o tranzactie imobiliara, fie ea vanzare, cumparare sau inchiriere. Consideram ca este de datoria noastra nu doar sa gasim o proprietate potrivita clientului, ci sa gasim proprietatea ce reprezinta clientul, combinatia perfecta intre cerintele clientului, pret, locatie, facilitati si design.

http://imofinder.ro

Class Imobiliare
Class Imobiliare

Class Imobiliare activeaza cu succes pe piata imobiliara clujeana din 2003, dorind inca de la inceput sa ofere servicii de inalta clasa dand dovada de profesionalism, corectitudine si siguranta in tranzactiile imobiliare.

http://class-imobiliare.ro

© IGGH Group 2008 - AgentiiImobiliare.Ro