Agentii imobiliare Agentie imobiliara
Apartamente Case Membri

Agentii imobiliare Botosani

Catalog agentii imobiliare Botosani.

Agentia imobiliara CREDIT-IMOB BOTOSANI

Suntem o firma cu obiecte de activitate imobiliara, creditare si de constructii care se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Suntem in continua dezvoltare, ne adaptam permanent cerintelor pietei pentru a veni in sprijinul dumneavoastra. Va oferim oportunitatea de a tranzactiona cu noi proprietati rezidentiale, spatii comerciale, terenuri, etc. Executam lucrari de constructii, consolidare, reparatii, amenajari interioare, izolatii termice, decoaratiuni exterioare. De asemenea oferim servicii de intermedieri financiare - acordari de credite si constituire de depozite. Director agentie, ec. Maxim Maricel

http://www.credit-imob.ro

MONCASA

AGENTIA IMOBILIARA MONCASA INTERMEDIAZA: VANZARI, CUMPARARI, SCHIMBURI INCHIRIERI DE APARTAMENTE, CASE, TERENURI, SPATII COMERCIALE, DEPOZITE, HALE INDUSTRIALE, PRECUM SI INTERMEDIERE PENTRU CREDITE IMOBILIARE. CU O EXPERIENTA DE 8 ANI IN DOMENIUL IMOBILIAR SI JURITIC, OFERA GARANTIE SI SIGURANTA TRANZACTIEI. Consultanta imobiliara si juridica sunt gratuite.

http://

SC TERRENOS SRL

Agentia Imobiliara Terrenos, infiintata in anul 2007, intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri si paduri, spatii comerciale si industriale. Scopul agentiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta.

http://www.terrenos.ro

© IGGH Group 2008 - AgentiiImobiliare.Ro